Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve Rektör Muhsin Kar'dan Nevruz Bayramı mesajı

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Yılmaz Şimşek, mesajında, birlik, beraberlik ve kardeşlik sembolü, dünyanın...

21 Mart 2021 Pazar 13:08
Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve Rektör Muhsin Kar'dan Nevruz Bayramı mesajı

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Yılmaz Şimşek, mesajında, birlik, beraberlik ve kardeşlik sembolü, dünyanın en eski barış ve dostluk bayramlarından biri olan baharın müjdecisi nevruzu hep birlikte kutlamanın heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Nevruzun toplumsal barış ve kardeşliğin pekiştirilmesini sağladığını aktaran Şimşek, "Nevruz, ayrışmanın değil, milli birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde tüm insanlık için sevgi, barış ve kardeşlik gibi değerlerin sarsılmaz örneğidir. Tüm vatandaşlarımızın Nevruz Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, bu kardeşlik ve dayanışma gününün, birlik ve beraberliğimizi daha da arttırıp, başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa güzel günler getirmesini dilerim." ifadelerini kullandı.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar ise mesajında şunları kaydetti:

"Yeni yılın başlangıcı ve baharın müjdecisi olarak kabul gören Nevruz Bayramı, farklı kültürleri ortak bir noktada buluşturan, doğa ile ruhlarımızı karıştırdığımız özel günlerdendir. Bolluğun habercisi olan, kardeşliğimizi pekiştirdiğimiz Nevruz Bayramı'nın, tüm insanlığa huzur, toprağa bereket ve gönüllere umut getirmesini temenni ediyor, başta üniversite personellerimiz olmak üzere herkesin bayramını içtenlikle kutluyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.