Niğde'de "3. Off-Road Etkinlikleri" düzenlendi

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi ve Niğde Off-Road Kulübü (Niğdoff) işbirliğinde düzenlenen "3. Off-Road Etkinlikleri" sona erdi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yarışmacılar, 1200 metrelik Niğdoff pist alanındaki çamur, rampa,...

24 Mayıs 2022 Salı 17:19
Niğde'de

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi ve Niğde Off-Road Kulübü (Niğdoff) işbirliğinde düzenlenen "3. Off-Road Etkinlikleri" sona erdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yarışmacılar, 1200 metrelik Niğdoff pist alanındaki çamur, rampa, çukur ve virajlı yolda dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.

Seyircilerin ilgiyle izlediği yarışın sonunda Mehmet Demirel genel klasmanda şampiyonluk kazandı.

S1 kategorisinde Murat Sever birinciliği, Ali Küçükersöz ikinciliği, Bülent Vural üçüncülüğü elde etti. S2 kategorisinde Hasan Yatalayoğlu birinci, Remzi Yırtıcı ikinci, Cumhur Küçükdevlet ise üçüncü oldu.

S3 kategorisinde birinci İbrahim Lale, ikinci Mustafa Tipi ve üçüncü Zabit Emek olurken, S4 kategorisinde de Mehmet Demirel birinci, Nuri Özdemir ikinci, Adil Müftüoğlu ise üçüncü tamamladı.

Bayanlar klasmanında birinci Ayşe Özdemir, ikinci Çiğdem Şimşek, üçüncü Derya Özer oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.