Niğde'de altyapı çalışmaları devam ediyor

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince yağmur suyu hattı yenileme çalışmaları sürdürülüyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 1 milyon 711 bin lira maliyetli proje kapsamında 75. Yıl ve...

06 Temmuz 2022 Çarşamba 13:10
Niğde'de altyapı çalışmaları devam ediyor

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince yağmur suyu hattı yenileme çalışmaları sürdürülüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 1 milyon 711 bin lira maliyetli proje kapsamında 75. Yıl ve Hastaneler caddelerindeki çalışmalarla yağmur sularının yolda birikmesi engellenecek, taşkınların önüne geçilecek.

Belediye Başkanı Emrah Özdemir, "Yaptığımız bu çalışmayla yağmur suyu hattımızı yeniliyoruz. Bu vesileyle il genelinde daha sağlıklı bir altyapı sistemi oluşturulması için çalışıyoruz. Amacımız, halkımıza daha sağlıklı hizmet sunmak." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.