Niğde'de "Avrupa Hareket Haftası" dolayısıyla etkinlik düzenlenecek

NİĞDE (AA) - Niğde'de "Avrupa Hareket Haftası" çeşitli etkinliklerle kutlanacak.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yarın Ramazan Konuş Gençlik Merkezinde startı verilecek etkinlikler kapsamında çeşitli spor gösterileri düzenlenecek.Etkinlikler...

22 Eylül 2021 Çarşamba 13:53
Niğde'de

NİĞDE (AA) - Niğde'de "Avrupa Hareket Haftası" çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yarın Ramazan Konuş Gençlik Merkezinde startı verilecek etkinlikler kapsamında çeşitli spor gösterileri düzenlenecek.

Etkinlikler kapsamında, Niğde Belediyesince cumartesi günü saat 19.30'da Derbent Mezarlığı'ndan Yeni Çarşıya bisikletlerle hareket edilecek. Saat 20.00'de burada Gençlik ve Spor il Müdürlüğü antrenörleri eşliğinde langırt, step, ayrobik, dart, badminton etkinlikleri düzenlenecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Emrah Özdemir, sağlıklı bir toplum için sporun önemli olduğunu belirterek, "Tüm hemşerilerimizi, çağımızın vebası haline gelen obeziteye karşı hareketli bir yaşama tavsiye ediyoruz. Belediye olarak şehrimizdeki sağlıklı hareketliliği geliştirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda kanal boyu bulvarına yeni bir bisiklet yolu yapıyoruz. İnşallah bu gayede çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hareketlilik haftasında gerçekleştireceğimiz programlarımıza tüm halkımız davetlidir." ifadelerini kullandı.




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.