Niğde'de kaçakçılık operasyonu

NİĞDE (AA) - Niğde'de kaçakçılık operasyonlarında 35 cep telefonu ile 690 paket sigara ele geçirildi, Suriye uyruklu 2 şüpheli yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent merkezinde...

26 Şubat 2021 Cuma 10:54
Niğde'de kaçakçılık operasyonu

NİĞDE (AA) - Niğde'de kaçakçılık operasyonlarında 35 cep telefonu ile 690 paket sigara ele geçirildi, Suriye uyruklu 2 şüpheli yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent merkezinde gümrük kaçağı cep telefonu satan işletmelere yönelik operasyon düzenledi.

Ekipler bir işyerinde 29 gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirdi, işletmeci Suriye uyruklu M.S'yi gözaltına aldı.

Ekipler ayrıca, şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüsle kente kaçak sigara getirileceği bilgisi üzerine Şanlıurfa'dan gelen Suriye uyruklu A.B'yi terminalde yakaladı.

Şüphelinin valizinde 690 paket kaçak sigara ile gümrük kaçağı 6 cep telefonu bulundu.

Şüphelilerin işlemleri sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.