Niğde'de kurban kesim alanları belirlendi

NİĞDE (AA) - Niğde'de vatandaşlar, Kurban Hizmetleri Komisyonu Başkanlığı tarafından belirlenen yerlerde kurbanlarını kesebilecek.Belediyeden yapılan açıklamada, vatandaşların umuma açık yerlerde, parklarda, caddelerde, meydanlarda ve...

06 Temmuz 2022 Çarşamba 13:42
Niğde'de kurban kesim alanları belirlendi

NİĞDE (AA) - Niğde'de vatandaşlar, Kurban Hizmetleri Komisyonu Başkanlığı tarafından belirlenen yerlerde kurbanlarını kesebilecek.

Belediyeden yapılan açıklamada, vatandaşların umuma açık yerlerde, parklarda, caddelerde, meydanlarda ve sokaklarda kurban kesmelerinin yasak olduğu ve belirlenen alanalar dışında kesim yapanlar hakkında cezai işlem uygulanacağı belirtildi.

Vatandaşların Niğde Belediyesi yeni mezbahane, Selçuk, Şahin Ali, Efendibey, Aşağıkayabaşı ve İlhanlı mahalleleri kapalı pazar yerleri, Yeşilburç yolu kapalı pazar alanı ve eski zahire pazarında kurbanlarını kesebileceği kaydedildi.

Anahtar Kelimeler:
NiğdeKurban Kesim Alanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.