Niğde'de Mandilmos Mesire Alanı hizmete açıldı

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi tarafından yenilenen Mandilmos Mesire Alanı vatandaşların hizmetine açıldı.Belediye Başkanı Emrah Özdemir, alanda, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yıllardır kullanılamayan piknik alanında yenileme...

07 Temmuz 2022 Perşembe 16:18
Niğde'de Mandilmos Mesire Alanı hizmete açıldı

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi tarafından yenilenen Mandilmos Mesire Alanı vatandaşların hizmetine açıldı.

Belediye Başkanı Emrah Özdemir, alanda, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yıllardır kullanılamayan piknik alanında yenileme çalışmalarını tamamladıklarını söyledi.

Alanda barbekülerin, çocuk parklarının ve çimlendirilmenin yapıldığını, çevresine tel örgü çekildiğini belirten Özdemir, şunları kaydetti:

"Piknik alanında her türlü tedbiri aldık. Burada bütün ailelerimiz güvenli şekilde pikniklerini yapabilecek. Tüm bu hizmetler karşılığında buranın temiz tutulması için cüzi miktarda sembolik bir ücret alacağız. Yenilediğimiz ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz bu mesire alanlarıyla vatandaşlarımız doğayla iç içe, sağlıklı ve güzel zamanlar geçirebilecek. Burada 260 piknik masamız var fakat 400 ailenin piknik yapabilme kapasitesi bulunuyor. Buranın açılışını Kurban Bayramı'ndan yetiştirmeye çalıştık ve bugün hizmete açtık."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.