Niğde'de uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

NİĞDE (AA) - Niğde'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı.İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Adana'dan Niğde'ye uyuşturucu getirileceği bilgisi...

04 Nisan 2019 Perşembe 12:47
Niğde'de uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

NİĞDE (AA) - Niğde'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Adana'dan Niğde'ye uyuşturucu getirileceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, Adana-Niğde Otoyolu'nda durdukları araçta yaptıkları aramada bir miktar eroin ele geçirdi, A.G. ve Ç.Ç'yi gözaltına aldı.

Soruşturmayı derinleştiren ekipler, yakalanan şüphelilerin Niğde merkez ve Bor ilçesinde bağlantılı oldukları değerlendirilen kişilerin ikametlerinde eroin sakladıklarını tespit etti.

Belirlenen adreslere operasyon düzenleyen ekipler, yaptıkları aramada bir miktar eroin ele geçirdi, H.E. ile Afganistan uyruklu M.S.Ö. ve M.A.M'yi gözaltına aldı.

Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.