Öğrencilerden "Sıfır Atık Projesi"ne destek

SİVAS (AA) - Sivas'ta öğrenciler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan "Sıfır Atık Projesi"ne ilgi gösteriyor. Kanuni Ortaokulu öğrencileri,...

18 Ocak 2019 Cuma 14:27
Öğrencilerden

SİVAS (AA) - Sivas'ta öğrenciler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan "Sıfır Atık Projesi"ne ilgi gösteriyor.

Kanuni Ortaokulu öğrencileri, geri dönüşümün önemine dikkati çekmek amacıyla okullarında topladıkları atık malzemeyi belediye ekiplerine teslim etti.

Okul Müdürü Yıldıran Yıldırım, AA muhabirine, öğrencilerin projeye yoğun ilgi gösterdiğini söyledi

Projeyle atıkların ekonomiye kazandırıldığını, bu sayede çevresel sorunlarla daha az karşılaşılacağını vurgulayan Yıldırım, "Proje kapsamında okulun bütün koridorlarına atık kutuları koyduk. Okul personeli ve öğrenciler tarafından ayrıştırılan atıklar toplanarak Sivas Belediyesi ekiplerine teslim edildi. Proje sayesinde atıkların geri dönüşümü konusunda farkındalık kazandırmayı hedefledik." dedi.

Anahtar Kelimeler:
SivasSıfır Atık Projesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.