Öğrencilerin hazırladığı kuş yuvaları ağaçlara yerleştirildi

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, öğrencilerin hazırladığı kuş yuvaları ağaçların dallarına asıldı.İlçeye bağlı Sadıkhacı Mahallesi’nde, Sadıkhacı İlk ve Ortaokulu’nda öğrenim gören öğrenciler, okulda yürütülen sosyal sorumluluk...

13 Mayıs 2019 Pazartesi 10:26
Öğrencilerin hazırladığı kuş yuvaları ağaçlara yerleştirildi

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, öğrencilerin hazırladığı kuş yuvaları ağaçların dallarına asıldı.

İlçeye bağlı Sadıkhacı Mahallesi’nde, Sadıkhacı İlk ve Ortaokulu’nda öğrenim gören öğrenciler, okulda yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında yörede yaşam süren kuşlar için yuvalar yaptı.

Kütüphanecilik Kulübü tarafından öğretmen Derya Eymen gözetiminde kuş yuvalarını hazırlayan öğrenciler, bunları büyüklerinin yardımıyla yerleşim merkezindeki ağaçların dallarına yerleştirdi.

Öğrenciler, hayvanlar ile doğayı sevmeyenlerin insanları da sevemeyeceğini belirterek, bu projenin hayata geçirilmesinde destek ve emek veren herkese teşekkür etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.