Okulların boya ve temizlik işlerini yükümlüler yapıyor

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta, denetimli serbestlik hizmetleri kapsamında yükümlüler okullarda boya ve temizlik çalışması yaptı.Adalet ile Milli Eğitim bakanlıkları arasındaki protokolle hayata geçirilen proje kapsamında mahkemelerden kesinleşmiş...

22 Ocak 2019 Salı 14:02
Okulların boya ve temizlik işlerini yükümlüler yapıyor

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta, denetimli serbestlik hizmetleri kapsamında yükümlüler okullarda boya ve temizlik çalışması yaptı.

Adalet ile Milli Eğitim bakanlıkları arasındaki protokolle hayata geçirilen proje kapsamında mahkemelerden kesinleşmiş cezası bulunanlar, yarıyıl tatili süresince il merkezi ve ilçelerde okullarda boya ve temizlik çalışması yapacak.

Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen programa, Yozgat Cumhuriyet Savcısı Murat Korgan, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Yozgat Denetimli Serbestlik Müdürü Serkan Çeri katıldı.

Yükümlüler, okulda temizlik yaparken, çalışmaların okullar açılıncaya kadar süreceği belirtildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.