Okuma yazma öğrenenler sertifika aldı

YOZGAT (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma yazma seferberliği kampanyasın da Sarıkaya Şehit Suat Akıncı Halk Eğitim Merkezi'nde açılan okuma yazma kurslarını tamamlayan kursiyerlere...

27 Nisan 2018 Cuma 19:29
Okuma yazma öğrenenler sertifika aldı

YOZGAT (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma yazma seferberliği kampanyasın da Sarıkaya Şehit Suat Akıncı Halk Eğitim Merkezi'nde açılan okuma yazma kurslarını tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Kayapınar ilköğretim kurumunda düzenlenen sertifika dağıtım törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş, Şube Müdür Mehmet Esen, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Etem Karabulut, öğretmenler ve kursiyerler katıldı.

Törende yaptığı konuşmada okumanın yaşının olmadığını dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Yoldaş, "Peygamber Efendimize gelen ilk vahyin 'oku' olmuştur. Bugün burada sizler bu emrin gereğini yerine getirmek için çaba gösterdiniz ve başarılı oldunuz. Başarılarınızın daim olmasını diliyorum. Göstermiş olduğunuz gayret ve duyarlılık için sizlere ve kursun açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederim." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.