ORAN proje sahipleriyle sözleşme imzaladı

SİVAS (AA) - Sivas'ta Orta Anadolu Kalkınma Ajansından (ORAN) destek almaya hak kazanan projelerin sözleşmeleri imzalandı.ORAN'ın sağladığı desteklerden yararlanmaya hak kazanan projeler için Sivas Valiliğinde imza töreni düzenlendi....

11 Temmuz 2018 Çarşamba 14:34
ORAN proje sahipleriyle sözleşme imzaladı

SİVAS (AA) - Sivas'ta Orta Anadolu Kalkınma Ajansından (ORAN) destek almaya hak kazanan projelerin sözleşmeleri imzalandı.

ORAN'ın sağladığı desteklerden yararlanmaya hak kazanan projeler için Sivas Valiliğinde imza töreni düzenlendi.

Vali Davut Gül, imza töreninde yaptığı konuşmada, projeler değerlendirilme sürecinde birbirinden bağımsız, alanında uzman kişiler tarafından incelendiğini ve iyi hazırlanan projelerin destek almaya hak kazandığını ifade etti.

Proje sahiplerini kutlayan Gül, "Bu destekleri almaya hak kazanan başarılı kurumlarımızı ve ilçelerimizi tebrik ediyorum. Destek almaya hak kazanamayan projelerin de yeniden gözden geçirilip kurumsal kapasitelerin geliştirilmesinin ardından önümüzdeki teklif çağrıları döneminde inşallah yeniden sunarlar." diye konuştu.

ORAN Genel Sekreter Vekili Ahmet Emin Kilci de Sivas'ın 17 ilçesinin 15'inden ajansa proje başvurusu yapıldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Kentsel ve Sosyal Altyapının İyileştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında 9 proje, Yeni ve Yenilenebilir Tarım Uygulamaları Mali Destek Programı kapsamında ise 4 proje başarılı oldu. Bu kapsamda Sivas'a 3 milyon 69 bin 162 lira kaynak aktarılacak. Eş finansmanlarla beraber toplamda da 5 milyon 10 bin 488 lira yatırım Sivas'a kazandırılacak."

Törende konuşmaların ardından destek almaya hak kazanan Sivas İl Özel İdaresi, Sivas Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Doğanşar Kaymakamlığı, Gölova Kaymakamlığı, Suşehri Kaymakamlığı ve Gürün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile sözleşme imzalandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.