ORAN'dan Develi Belediyesi'ne 500 bin lira hibe

KAYSERİ (AA) - Develi Belediyesi'nin hazırladığı "Toprak Anadan Develi Ekonomisine" adlı projeye 500 bin lira hibe verildi.Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, yaptığı yazılı açıklamada, projenin ilçe halkına önemli katkıları...

02 Nisan 2021 Cuma 19:37
ORAN'dan Develi Belediyesi'ne 500 bin lira hibe

KAYSERİ (AA) - Develi Belediyesi'nin hazırladığı "Toprak Anadan Develi Ekonomisine" adlı projeye 500 bin lira hibe verildi.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, yaptığı yazılı açıklamada, projenin ilçe halkına önemli katkıları olacağını söyledi.

Projeyi en kısa zamanda hayata geçirmek için çalışmalara başladıklarını anlatan Cabbar, "Cumhurbaşkanlığımız tarafından da ata tohum olduğu tasdiklenen gacerin ve ülkemizdeki üretim miktarına büyük katkı sağladığımız kabak çekirdeğinin profesyonel şekilde paketlenip pazara sunulmasında büyük katkı sağlayacak olan projeye verilen 500 bin liralık hibeden dolayı ORAN Kalkınma Ajansı'na çok teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.