Orta'da 15 Temmuz Şehitleri Anma Huzur ve Kardeşlik Gecesi

ÇANKIRI (AA) - Orta ilçesinde, 15 Temmuz Şehitleri Anma Huzur ve Kardeşlik Gecesi düzenlendi.Orta Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından Yatılı Bölge Okulu Toplantı Salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan dernek başkanı Yunus Yarımkaya,...

14 Temmuz 2018 Cumartesi 20:24
Orta'da 15 Temmuz Şehitleri Anma Huzur ve Kardeşlik Gecesi

ÇANKIRI (AA) - Orta ilçesinde, 15 Temmuz Şehitleri Anma Huzur ve Kardeşlik Gecesi düzenlendi.

Orta Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından Yatılı Bölge Okulu Toplantı Salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan dernek başkanı Yunus Yarımkaya, başarının güzel şeyler yapmak ve insanların gönlünde yer tutmak olduğunu söyledi.

Birlik ve beraberlik içerisinde yollarına devam etmeleri gerektiğini belirten Yarımkaya, "Bu birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde devam eden derneğimizin mutlaka eksiklikleri yapılması gereken yatırımlar var. Bunun bir rekabet anlayışı içerisinde değil kalkınma ve dayanışma içerisinde yürüyeceğine inanıyoruz." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Kur'an-ı Kerim okunarak şehitler için dua edildi.

Programa, Kaymakam Muhammed Yılmaz, Belediye Başkanı Bayram Yavuz Onay, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, AK Parti İlçe Başkanı Halil Akpunar, eski milletvekili Şevki Yılmaz ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.