Otomobil sürücüsü fren yerine gaza basınca iş yerine çarptı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de bir sürücü fren yerine gaza basınca önce kaldırıma çıktı ardından iş yerinin duvarına çarptı.Yunus Emre Bayındır yönetimindeki 71 AAP 837 plakalı otomobil, Ovacık mahallesi 591. sokakta, park sırasında...

07 Ekim 2021 Perşembe 23:27
Otomobil sürücüsü fren yerine gaza basınca iş yerine çarptı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de bir sürücü fren yerine gaza basınca önce kaldırıma çıktı ardından iş yerinin duvarına çarptı.

Yunus Emre Bayındır yönetimindeki 71 AAP 837 plakalı otomobil, Ovacık mahallesi 591. sokakta, park sırasında sürücünün fren yerine gaza basınca kaldırıma çıktı.

Ardından otomobil, bir iş yerinin duvarına çarparak durdu. Kaza sırasında iş yerinde bulunan çalışanlar ve bazı müşteriler panik yaşadı.

İhbar üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, kazanın ardından hafif şekilde yaralanan sürücü ile araçta bulunan 2 kişiye olay yerinde müdahale etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.