Palancıoğlu, sürücü kursu sahipleriyle bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçede faaliyet gösteren sürücü kursları sahipleriyle bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Melikgazi Belediyesi Meclis...

04 Nisan 2021 Pazar 11:46
Palancıoğlu, sürücü kursu sahipleriyle bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçede faaliyet gösteren sürücü kursları sahipleriyle bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Melikgazi Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya 16 sürücü kursu sahibi katıldı.

Toplantının ardından bir değerlendirme yapan Palancıoğlu, sivil toplum örgütleri, meslek kuruluşları ve dernekler ile her zaman koordinasyon ve işbirliği ile çalıştıklarını belirtti.

Günlük yaşamın bir parçası olan trafiğin düzeninde sürücülerin ve yayaların eğitiminin de önemli olduğunu anlatan Palancıoğlu, "Bu açıdan öncelikle sürücülerin eğitimlerini gerçekleştiren ve sürücü belgesi veren sürücü kursları sahipleri ile bir toplantı gerçekleştirdik. Ehliyet verilmesinde öncelik sürücü güvenliği ve nitelikli eğitim olmalıdır. Yaptığımız toplantıda, yeni sürüş eğitim alanları, proje ve hizmetler üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Katılımcılara teşekkür ediyorum. Kendileriyle yapacağımız yeni çalışmalarla hem kendilerinin rahatı hem de daha nitelikli hizmet vermeleri için çaba göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.