Petlas 2022 Türkiye Offroad takviminde sıradaki durak Trabzon

- Petlas Satış Direktörü Ahmet Candemir: - "Sportif rekabette de fark yaratmayı sürdürüyoruz. Motorsport departmanımız ve yarış lastiği geliştirme programımız kapsamında, böyle bir organizasyonda isim sponsoru olarak yer almak bizlere gurur veriyor. Trabzon’da düzenlenen dördüncü ayağın heyecanını yaşıyoruz"

06 Ağustos 2022 Cumartesi 12:01
Petlas 2022 Türkiye Offroad takviminde sıradaki durak Trabzon

İSTANBUL (AA) - Petlas 2022 Türkiye Offroad Şampiyonası, Trabzon Otomobil ve Motor Sporları Kulübü organizasyonunda Trabzon’un Akçaabat ilçesinde dördüncü ayakla devam ediyor.

Petlas'tan yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin farklı şehirlerinden 5 ayrı sınıfta 36 araç ve 72 sporcunun katılacağı Petlas 2022 Türkiye Offroad Şampiyonası'nın dördüncü ayak yarışı Trabzon'da yapılıyor. Bugün başlayan yarış, yarın sona erecek.

Akçaabat'taki yarışta birinci gün Hıdırnebi Mevkii Acısu Balıklı Yaylası'nda 10,5 kilometre uzunluğundaki mukavemet etabı, ikinci gün ise Akçaabat Sahil Dolgu Alanı'ndaki seyirci özel etabı geçilerek yarış tamamlanacak.

- “Sportif rekabette de fark yaratmayı sürdürüyoruz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Petlas Satış Direktörü Ahmet Candemir, Petlas’ın Türkiye'de lastik sektöründe birçok ilki teknoloji transferi olmadan, kendi potansiyeliyle üretmeyi başardığını ve bu sene Türkiye AR-GE 250 Araştırması'nda "AR-GE Proje İlk 100" kategorisinde 3'üncü sırada yer aldığını hatırlattı.

Candemir, Petlas’ın son dönemde geldiği noktayı büyük bir titizlikle yürüttüğü AR-GE faaliyetlerine borçlu olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

“Petlas'ın ham maddeden ürünlerin piyasaya sunulma noktasında geldiği son hale kadar yürüttüğü tasarım, test ve doğrulama süreçleri AR-GE faaliyetlerinin temelini oluşturuyor. Petlas olarak vizyonumuz, lastik sektöründe Türkiye'nin bayrak taşıyıcısı markası olarak dünya pazarlarında nitelikli ürünlerimizle yerimizi almak. 2005 yılından bu yana yapılan 700 milyon dolar düzeyinde gerçekleştirdiğimiz yatırımlar da bu vizyonumuz doğrultusunda gerçekleşti. Bu yatırımları, teknolojik imkânlar ve nitelikli insan gücü ile birleştirerek öngördüğümüz hedefler doğrultusunda büyümeye, gelişmeye ve artı değer üretmeye devam ediyoruz. Bu yaklaşımla birlikte sportif rekabette de fark yaratmayı sürdürüyoruz. Motorsport departmanımız ve yarış lastiği geliştirme programımız kapsamında, böyle bir organizasyonda isim sponsoru olarak yer almak bizlere gurur veriyor. Trabzon’da düzenlenen dördüncü ayağın heyecanını yaşıyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.