Polatlı'daki özel toplu taşıma araçlarında "Ankarakart" kullanılacak

ANKARA (AA) - Polatlı ilçesindeki özel toplu taşıma araçlarında 30 Mayıs'tan itibaren "Ankakart" kullanılabilecek.Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, EGO Genel Müdürlüğü "Elektronik Ücret Toplama...

27 Mayıs 2022 Cuma 12:11
Polatlı'daki özel toplu taşıma araçlarında

ANKARA (AA) - Polatlı ilçesindeki özel toplu taşıma araçlarında 30 Mayıs'tan itibaren "Ankakart" kullanılabilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, EGO Genel Müdürlüğü "Elektronik Ücret Toplama Sistemi" olarak adlandırılan "Ankarakart"ın kullanımını yaygınlaştırılıyor.

Bugüne kadar Çubuk-Ankara hattında 59, Akyurt-Ankara hattında 37, Elmadağ-Ankara hattında 19, Kahramankazan-Ankara hattında 28, Sirkeli-Ankara hattında 12, Lalahan-Ankara hattında 16, Hasanoğlan-Ankara hattında 18, Oyaca-Ankara hattında 6 ve Kalecik-Ankara hattında ise 12 olmak üzere olmak üzere toplam 207 özel toplu taşıma aracında Ankarakart kullanıma sunuldu.

Ankarakart'ın yaygınlaştırılması çalışmaları kapsamında uygulamaya Polatlı-Ankara hattında 35, Polatlı-Haymana hattında 2, Polatlı-Beypazarı hattındaki bir özel topluma taşıma aracı da dahil edildi, bu araçlarda Ankarakart'ın kurulumu tamamlandı. Polatlı'daki özel toplu taşıma araçlarında Ankarakart kullanımı 30 Mayıs'ta başlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.