Portekiz'deki Lizbon Üniversitesinde öğrenciler, İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yılında milli marşı okudu

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Dr. Öğretim Üyesi Seniye Vural, misafir olarak görev yaptığı Lizbon Üniversitesinde öğrencilere İstiklal Marşı'nı okuttu.ERÜ Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Dr. Öğretim...

16 Mart 2021 Salı 11:27
Portekiz'deki Lizbon Üniversitesinde öğrenciler, İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yılında milli marşı okudu

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Dr. Öğretim Üyesi Seniye Vural, misafir olarak görev yaptığı Lizbon Üniversitesinde öğrencilere İstiklal Marşı'nı okuttu.

ERÜ Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Seniye Vural'ın katkılarıyla, misafir öğretim üyesi olarak görev yaptığı Portekiz'deki Lizbon Üniversitesinde öğrenciler, İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yılı dolayısıyla milli marşı seslendirdi.

Öğrencilerin İstiklal Marşı'nı okuduğu ve sosyal medyada paylaşılan videonun başında, "Lizbon Üniversitesi Edebiyat Fakültesi öğrencilerinden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, İstiklal Savaşı şehitlerimiz ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy anısına" yazısı yer aldı.

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış da videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.