Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, kütüphaneleri ziyaret etti

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Kütüphane Haftası kapsamında kentteki etkinliklere katıldı.Pursaklar Yaşam Merkezi'ndeki Çocuk Kitapları Kütüphanesi, Şehir Araştırmaları Kütüphanesi ve Millet Kıraathanesi'ni...

01 Nisan 2021 Perşembe 13:27
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, kütüphaneleri ziyaret etti

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Kütüphane Haftası kapsamında kentteki etkinliklere katıldı.

Pursaklar Yaşam Merkezi'ndeki Çocuk Kitapları Kütüphanesi, Şehir Araştırmaları Kütüphanesi ve Millet Kıraathanesi'ni ziyaret eden Çetin, kitap okumak ve ders çalışmak için kütüphanede bulunanlarla sohbet etti.

Çetin, yeni hizmete sunulan kütüphanelerle vatandaşları okumaya teşvik ederek, ilçede kitap okuma yüzdesini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Kütüphanelerin tüm vatandaşların hizmetine açık olduğunu vurgulayan Çetin, "Bilgiye ulaştıran en büyük kaynakların başında kitap gelir. Okuyarak bilgi sahibi oluruz. Gençlerimiz, çağımız gereği artık bilgisayarlardan ve tabletlerden bu ihtiyaçlarını karşılıyorlar." dedi.

Çetin, kütüphaneyi en çok kullanan ve en çok okuyanlara kitap hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.