Pursaklar Belediyesince orman yangınlarının yaşandığı Osmaniye'ye mobil aşevi gönderildi

ANKARA(AA) - Pursaklar Belediyesi tarafından orman yangınlarının yaşandığı Osmaniye'ye mobil aşevi gönderildi.Belediyeden yapılan açıklamada, Türkiye'nin farklı illerinde çıkan orman yangınlarına ülkenin dört bir yanından yapılan...

02 Ağustos 2021 Pazartesi 12:54
Pursaklar Belediyesince orman yangınlarının yaşandığı Osmaniye'ye mobil aşevi gönderildi

ANKARA(AA) - Pursaklar Belediyesi tarafından orman yangınlarının yaşandığı Osmaniye'ye mobil aşevi gönderildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Türkiye'nin farklı illerinde çıkan orman yangınlarına ülkenin dört bir yanından yapılan yardım seferberliğine Pursaklar Belediyesi'nin de katkı sunduğu belirtildi.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in koordinesinde vatandaşların günlük temel ihtiyaçlarını karşılamaları amacıyla hazırlanan gıda yardımlarının Osmaniye'ye ulaştırıldığı ifade edilen açıklamada, bölgeye sevk edilen mobil aşevinin de yemek dağıtımına başladığı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Çetin, ilk etapta temel ihtiyaç malzemeleri olan su, yiyecek, içecek ve hijyen malzemelerini bölgeye sevk ettiklerini, Osmaniye halkının yaralarını sarmak ve yangına müdahale eden ekiplerin ihtiyaçlarını karşılamak için mobil aşevinin de kentte hizmet verdiğini aktardı.

Çetin, tüm ekiplere başarı dileyerek, "Allah gücünüze güç katsın." ifadesini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.