Pursaklar Belediyesi’nden polis adaylarına destek

ANKARA (AA) - Pursaklar'da polis adaylarına, alanında uzman spor eğitmenleri eşliğinde, ücretsiz olarak verilen POMEM fiziki yeterlilik sınavı kursları, adaylar tarafından yoğun ilgi görüyor.Pursaklar Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda...

20 Ocak 2021 Çarşamba 13:10
Pursaklar Belediyesi’nden polis adaylarına destek

ANKARA (AA) - Pursaklar'da polis adaylarına, alanında uzman spor eğitmenleri eşliğinde, ücretsiz olarak verilen POMEM fiziki yeterlilik sınavı kursları, adaylar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Pursaklar Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda sınava uygun parkurlar kurulurken, Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de kursu ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi ve başarı dileklerini iletti.

Polislik sınavını kazanmaları için en iyi şekilde eğitim verdiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Polis adayı gençlerimizi uzman spor eğitmenleri gözetiminde, ücretsiz olarak POMEM sınavına hazırlıyoruz. İlçemiz gençlerinin her alanda başarılı olması için belediye olarak daima gençlerimizin, çocuklarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Gençlerimizin sınavda başarılı olduklarını görmek, bizim en büyük mutluluğumuz olacaktır. Azimle çalışan gençlerimize POMEM Sınavı’nda üstün başarılar diliyorum." dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.