Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı:

- "İstiklal ve istikbalimiz, 30 Ağustos Zaferi'nin altında yatan mananın anlaşılması ile gelecek nesillere hakkıyla aktarılabilecek, Anadolu'da bağımsızlık ve birlik ruhu sürekli var olacaktır"

30 Ağustos 2021 Pazartesi 12:35
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı:

ANKARA (AA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "İstiklal ve istikbalimiz, 30 Ağustos Zaferi'nin altında yatan mananın anlaşılması ile gelecek nesillere hakkıyla aktarılabilecek, Anadolu'da bağımsızlık ve birlik ruhu sürekli var olacaktır." ifadesini kullandı.

Karamollaoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, bugün ülkenin ve Türk milletinin tarihine damga vuran son büyük zaferin yıl dönümü olduğunu anımsatarak, şunları kaydetti:

"30 Ağustos Zaferi, olumsuzlukların Anadolu'muzu kuşattığı bir dönemde, milletimizin bir araya gelerek inancını kuşanması, birlik ve beraberlik ruhu ile şaha kalkması neticesinde elde edilmiş müstesna bir zaferdir. Bundan dolayıdır ki 30 Ağustos Zaferi ile neticelenen Milli Mücadele'miz, bizi bugünlere getiren ve hürriyet içinde yaşamamızı sağlayan bir gayret ve fedakarlık örneği olarak tarihe geçmiştir. İnanıyorum ki istiklal ve istikbalimiz, 30 Ağustos Zaferi'nin altında yatan mananın anlaşılması ile gelecek nesillere hakkıyla aktarılabilecek, Anadolu'da bağımsızlık ve birlik ruhu sürekli var olacaktır."

30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tebrik eden Karamollaoğlu, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu zaferde görev ifa edenleri şükranla andı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.