Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Erdöl'den Büyükkılıç'a ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl ve beraberindeki heyeti kabul etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç'ın...

14 Haziran 2021 Pazartesi 16:49
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Erdöl'den Büyükkılıç'a ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç'ın makamında gerçekleşen ziyarete SBÜ Hamidiye Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Çetinkaya, SBÜ Genel Sekreter Yardımcısı Şeref Sarıipek ile Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik ve İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli de katıldı.

Rektör Prof. Dr. Erdöl'e Kayseri'ye ikinci tıp fakültesi kazandırılması sürecinde verdiği destekten dolayı özellikle teşekkür eden Büyükkılıç, "Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sağlık Bakanımıza, Yüksek Öğretim Kurulu Başkanımıza ve Sağlık Bilimleri Üniversitemizin kıymetli rektörü Cevdet hocamıza, tabi süreci takip etmede Mehmet Özhaseki ve Taner Yıldız olmak üzere bütün milletvekillerimize teşekkür ederim. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Büyükkılıç, Erdöl'e KAYMEK kursiyerlerince yapılan el dokuması halı, Erdöl de Büyükkılıç'a çerçeve içerisinde işlemeli Türk Bayrağı hediye etti.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.