"Sanata Yansıyan 15 Temmuz" el sanatları yarışmasına başvurular başladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK) tarafından düzenlenen "Sanata Yansıyan 15 Temmuz" el sanatları yarışmasına başvurular başladı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya...

05 Mayıs 2021 Çarşamba 13:22

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK) tarafından düzenlenen "Sanata Yansıyan 15 Temmuz" el sanatları yarışmasına başvurular başladı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yarışmacılar, 15 Temmuz'un milli ve manevi ruhunu yansıtan yağlı boya resim ve Türk işi, hesap işi, tel sarma, Antep işi, suzeni, tel kırma, kanaviçe, Maraş işi ve makine nakışı gibi sanatlardan biriyle çalışılmış el sanatı eserleri ile yarışmaya katılabilecek.

Yarışmaya katılan eserlerden yağlı boya resim ile yapılanlar kendi içerisinde, nakış teknikleri ile yapılanlar kendi içerisinde olmak üzere 2 alanda değerlendirilecek ve 2 alanda ödül verilecek.

Başvuruları 30 Haziran saat 17.00'de sona erecek yarışmaya katılan eserler KAYMEK tarafından sergilenecek.

18 yaşından büyüklerin katılabileceği yarışmada kategorilerinde birinci olan eser sahibine 3 bin, ikinciye 2 bin, üçüncüye 1000 lira ödül verilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.