Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcıları Büyükdede ve Dönmez Kayseri OSB'yi ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcıları Hasan Büyükdede ve Çetin Ali Dönmez, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğünü ziyaret etti.Kayseri OSB'den yapılan açıklamaya göre, heyete, OSB Yönetim Kurulu Başkanı...

16 Şubat 2021 Salı 16:38
Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcıları Büyükdede ve Dönmez Kayseri OSB'yi ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcıları Hasan Büyükdede ve Çetin Ali Dönmez, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğünü ziyaret etti.

Kayseri OSB'den yapılan açıklamaya göre, heyete, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan tarafından bölgenin önemli projelerinden olan Özel Kayseri OSB Teknik Koleji, kapasite olarak Türkiye’nin en büyüğü olan güneş enerji santrali, Dubai Türkiye Ticaret Merkezi, Endüstriyel Tasarım Merkezi, OSB Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi, itfaiye teşkilatı ve diğer projeler hakkında sunum yapıldı.

Mirasa Sahip Çıkma Sergi Salonu ve OSB Endüstriyel Tasarım Merkezi’ni ziyaret eden Dönmez ve Büyükdede, tasarım merkezi çalışmalarının sanayicinin ihtiyaçlarına cevap verme noktasında büyük önem taşıdığını belirterek, tasarım merkezi faaliyetlerinin çok iyi bir amaca hizmet ettiğini ifade etti.

OSB'nin üretim, istihdam ve ihracatta büyük bir önem taşıdığından bahseden Büyükdede, geri dönüşüm, sıfır atık gibi çevre projelerinin önemine dikkat çekti.

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ise misafirlerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kayseri OSB olarak yılmadan ülke geleceğine yatırım yapmaya devam edeceklerini kaydeden Nursaçan, "OSB'ler üretimin lokomotifidir. Lokomotif ne kadar hızlı hareket ederse üretim, imalat, istihdam ve ihracat da o kadar artar. Dünyada yaşanan ekonomik savaşlarda ayakta kalabilmek için üretim kapasitemizi sürekli artırmak zorundayız." ifadelerini kullandı.

İş dünyası olarak ülkenin hedeflerini gerçekleştirmek için ekonomik reform odaklı yatırım hamlelerinin devam ettiğini, güven ve istikrarın sağlanacağına inançlarının tam olduğunu aktaran Nursaçan, Kayseri OSB olarak yılmadan, usanmadan ülkenin geleceğine yatırım yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.