Sandıklı'da "Dünya Yetimler Günü" dolayısıyla iftar programı düzenlendi

AFYONKARAHİSAR (AA) - Sandıklı Kaymakamlığı tarafından "Dünya Yetimler Günü" dolayısıyla iftar programı düzenlendi.Ezgi Düğün Salonunda düzenlenen iftar programında, Kaymakam Eflatun Can Tortop ve eşi Reyhan Tortop yetim çocuklar...

17 Nisan 2022 Pazar 12:23
Sandıklı'da

AFYONKARAHİSAR (AA) - Sandıklı Kaymakamlığı tarafından "Dünya Yetimler Günü" dolayısıyla iftar programı düzenlendi.

Ezgi Düğün Salonunda düzenlenen iftar programında, Kaymakam Eflatun Can Tortop ve eşi Reyhan Tortop yetim çocuklar ile koruyucu ailelerle sohbet edip, taleplerini dinledi.

Kaymakam Tortop, "Devletimiz öksüz ve yetim çocuklara her zaman sahip çıkmıştır ve onların yalnızlık hissine kapılmaması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bu vesile ile tüm ailelerimizin ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

İftar yemeğine Kaymakam Adayı Mustafa Aksoy, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İlçe Emniyet Müdürü Hanifi Savur, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Alptuğ Ayhan, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve Sandıklı İlçe Temsilcisi Yusuf Akin, dernek üyeleri ve kurum Müdürleri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.