Sarıkaya'da 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutuldu

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinde 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutuldu. Sarıkaya Merkez Çarşı Camisi'nde düzenlenen mevlit programında tüm şehitler için Kur'an-ı Kerim okunup dua edildi. Mevlit programının ardından cami çıkışında...

13 Temmuz 2018 Cuma 16:40
Sarıkaya'da 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutuldu

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinde 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutuldu.

Sarıkaya Merkez Çarşı Camisi'nde düzenlenen mevlit programında tüm şehitler için Kur'an-ı Kerim okunup dua edildi.

Mevlit programının ardından cami çıkışında AA muhabirine açıklama yapan Karayakup Belde Belediye Başkanı A. Dursel Erdoğan, 15 Temmuz'un milletin tarihinde yaşanmış çok büyük bir acı olduğunu söyledi.

O geceyi karanlık bir gece olarak planlayanlar o gece hüsrana uğradıklarını ifade eden Erdoğan, "O gecenin sabahı aydınlık bir gündüz oldu. Milletimiz bir demokrasi destanı yazdı. Milli iradeye nasıl sahip çıkılacağını gösterdi ve bütün dünyaya bu şekilde bir ders vermiş oldu." dedi.

Karayakup Belediyesince cami çıkışında vatandaşa kek ve meyve suyu ikram edildi.

Mevlit programına, Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan, Belediye Başkanı Ömer Açıkel, Jandarma Komutanı Teğmen Yuşa Kılınç, Emniyet Müdürü Kadir Topkaya, İlçe Müftüsü Emrah Kandemir ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.