Sarıkayalı çocuklar tiyatro ile buluştu

YOZGAT (AA) - Sarıkaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün desteğiyle "Tiyatro Manço" grubu tarafından sahnelenen "Pijama Çocuk" isimli çocuk tiyatrosu yoğun ilgi gördü. İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş, AA...

18 Şubat 2019 Pazartesi 12:49
Sarıkayalı çocuklar tiyatro ile buluştu

YOZGAT (AA) - Sarıkaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün desteğiyle "Tiyatro Manço" grubu tarafından sahnelenen "Pijama Çocuk" isimli çocuk tiyatrosu yoğun ilgi gördü.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eğitimin en önemi unsuru çocuklara sunulacak en etkili eğitim argümanlarından birinin de tiyatro olduğunu söyledi.

Çocukların tiyatroya olan ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Yoldaş, "Tiyatronun konusu orman ve doğa sevgisiydi, çocuklarımıza kalıcı bilgiler verildiğine inanıyorum." dedi.

Sarızeybek İş ve Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunun ardından öğrenciler, sanatçılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.