Sarıveliler'de İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kutlandı

KARAMAN (AA) - Sarıveliler'de İstiklal Marşı'nın Kabulünün 101. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.Olumsuz hava şartları nedeniyle bugüne ertelenen program, 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu konferans...

16 Mart 2022 Çarşamba 16:59
Sarıveliler'de İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kutlandı

KARAMAN (AA) - Sarıveliler'de İstiklal Marşı'nın Kabulünün 101. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Olumsuz hava şartları nedeniyle bugüne ertelenen program, 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu konferans salonunda düzenlendi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam etti. İstiklal Marşının okunması, Mehmet Akif belgeseli videosunun gösterilmesi, şiirler okunması ve müzik gösterisi ile programa devam edildi.

İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Mehmet Bircan tarafından ödülleri verilmesiyle etkinlik sona erdi.

Programa, Kaymakam Mehmet Bircan, Cumhuriyet Başsavcı Anıl Cem Turhan, Hakimler Betül Kalıp, Sayın Faruk Baki, daire amirleri, STK temsilcileri, vatandaşlar, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Anahtar Kelimeler:
KaramanSarıveliler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.