Şarkışla Canlı Hayvan Pazarı'nda yoğunluk arttı

SİVAS (AA) - Türkiye'nin "en büyük" canlı hayvan pazarlarından Şarkışla Canlı Hayvan Pazarı'nda yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hareketlilik yaşanıyor.Kurban Bayramı öncesi yoğunluğun arttığı pazarda vatandaşlarla...

11 Temmuz 2021 Pazar 11:39
Şarkışla Canlı Hayvan Pazarı'nda yoğunluk arttı

SİVAS (AA) - Türkiye'nin "en büyük" canlı hayvan pazarlarından Şarkışla Canlı Hayvan Pazarı'nda yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hareketlilik yaşanıyor.

Kurban Bayramı öncesi yoğunluğun arttığı pazarda vatandaşlarla besiciler arasında kurbanlıklar için sıkı pazarlıklar yaşanıyor.

Yozgatlı besici Osman Açıkel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her hafta pazara geldiğini söyledi.

Kendi beslediği hayvanların dışında pazardan da mal alıp sattığını anlatan Açıkel, 800-850 kilo ağırlığındaki kurbanlık hayvan için 19 bin lira istediğini ancak henüz alıcı bulamadığını dile getirdi.

Pazarda bıçak satan Kamil Aykul da "40 senedir buradayım, 22-23 senedir bıçak yaparım, işini takip edersen her zaman ekmeğini kazanırsın." dedi.

Aykul, bıçakları 3, nacakları 5, baltaları 10 liraya bilediğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.