Şarkışla'da anaokulu öğrencileri yıl sonu etkinliği düzenledi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde Çağdaş Yaşam Kenan Tunakan Anaokulu öğrencileri, yıl sonu etkinliği düzenledi.Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'ndeki etkinlikte konuşan okulun müdürü Bayram Avcı, "Çocuklarımızın...

26 Mayıs 2022 Perşembe 09:56
Şarkışla'da anaokulu öğrencileri yıl sonu etkinliği düzenledi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde Çağdaş Yaşam Kenan Tunakan Anaokulu öğrencileri, yıl sonu etkinliği düzenledi.

Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'ndeki etkinlikte konuşan okulun müdürü Bayram Avcı, "Çocuklarımızın toplum önünde kendini ifade edebilme, çocuklarımızın kendilerine olan güvenlerini artırma, Türk kültürünü tanıma ve sergileme, büyüdüklerinde arşivlerinde tatlı anıların olduğu bir gün yaşatmak için bu programı hazırladık." dedi.

Yıl sonu etkinliklerinin sadece eğlence programı olmadığını, aynı zamanda eğitsel, kültürel etkinlik olduğunu aktaran Avcı, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için büyük bir anlam ifade eden bu etkinliğe katılıp bizleri ve çocuklarımızı yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim." diye konuştu.

Konuşmanın ardından öğrenciler, sahneye çıkarak çeşitli gösteriler yaptı.

Etkinliği Kaymakam Gökhan Dolaş, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Yurt, daire amirleri, okul müdürleri ve veliler izledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.