Şarkışla'da Kovid-19 denetimleri sürüyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan "tam kapanma" sürecinde denetimler devam ediyor.Şarkışla Kaymakamı Necati Aktan, İlçe Emniyet Müdür vekili Tugay Keten,...

01 Mayıs 2021 Cumartesi 16:19
Şarkışla'da Kovid-19 denetimleri sürüyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan "tam kapanma" sürecinde denetimler devam ediyor.

Şarkışla Kaymakamı Necati Aktan, İlçe Emniyet Müdür vekili Tugay Keten, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Özgür Cengiz, İlçe Tarım ve Orman Müdür vekili Uğur Furkan Yurt ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Halil Atalay uygulamaları yerinde denetledi.

Sürücülerle sohbet eden Kaymakam Aktan, kurallara uyulması gerektiğini söyledi.

İlçenin birçok noktasıyla Sivas-Kayseri ve Şarkışla-Pınarbaşı kara yolunda da uygulamalar yapıldığını aktaran Aktan, şunları kaydetti:

"Bugün ilçemizde tedbirleri gözden geçirdik, tüm kolluk personelimizle tam zamanlı, süratli, etkin bir denetim faaliyeti gerçekleştirdik. Şehirlerarası güzergahlarda seyahat izin belgelerini kontrol ettik, izin belgesi olanların belgelerinin ikametgahları ve çalışma adreslerine uygun şekilde olup olmadığını kontrol ettik. Tedbirlerimizi sürekli ve etkin şekilde devam ettireceğiz. Bu konuda bize yardımcı olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Anahtar Kelimeler:
(Kovid-19) Denetimi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.