Şarkışla'da öğretmenlere afet farkındalık eğitimi verildi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde görev yapan öğretmenlere afet farkındalık eğitimi verildi.AFAD formatörü Feyyaz Coşkun ve Tuğrul Ayana tarafından Şarkışla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 704 öğretmen,...

30 Haziran 2021 Çarşamba 12:52
Şarkışla'da öğretmenlere afet farkındalık eğitimi verildi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde görev yapan öğretmenlere afet farkındalık eğitimi verildi.

AFAD formatörü Feyyaz Coşkun ve Tuğrul Ayana tarafından Şarkışla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 704 öğretmen, Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'nde afet farkındalık eğitimine katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, "AFAD tarafından 2021 yılı, 'afet eğitim yılı' olarak belirlendi. Bu kapsamda AFAD formatörleri tarafından verilen eğitim programına ilçemiz de dahil edildi." dedi.

Ergen, eğitimin ilk gününde köy ve beldelerde, ikinci gününde ise ilçe merkezinde görev yapan öğretmenlere eğitim verildiğini dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
EğitimöğretmenAfadAfet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.