Şarkışla'da zabıta ekipleri fırınları denetledi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde zabıta ekipleri ekmek üretimi yapan fırınlarda denetim yaptı.Ramazan ayı dolayısıyla Şarkışla Belediyesi zabıta ekipleri fırınlarda hijyen denetiminde bulundu.Fırınların fiziki şartlarını...

15 Nisan 2021 Perşembe 15:13
Şarkışla'da zabıta ekipleri fırınları denetledi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde zabıta ekipleri ekmek üretimi yapan fırınlarda denetim yaptı.

Ramazan ayı dolayısıyla Şarkışla Belediyesi zabıta ekipleri fırınlarda hijyen denetiminde bulundu.

Fırınların fiziki şartlarını denetleyen ekipler, ekmeklerin de gramajlarını ölçtü.

Zabıta komiseri Osman Sevim, ramazan ayında vatandaşların huzur ve refahı için başta fırınlar olmak üzere gıda ve tatlı üreten iş yerlerine denetimler yaptıklarını söyledi.

Salgın döneminde insan odaklı hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Sevim, "Halkımızın sağlıklı, hijyenik ve gramaja uygun ekmek ve diğer unlu mamulleri tüketebilmesi amacıyla fırınlarımızı sık sık denetliyoruz. Yaptığımız denetimlerde temiz ve sağlıklı ürün üreten esnafa da teşekkür ediyoruz." dedi.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.