Şarkışlalı öğrenciler için Yıldız Dağı'na gezi düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde 32 öğrenci için Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'ne gezi düzenlendi. Sivas Valiliği organizesinde düzenlenen gezi kapsamında ilçedeki 32 öğrenci Yıldız Dağı Kış Sporları...

19 Şubat 2019 Salı 16:41
Şarkışlalı öğrenciler için Yıldız Dağı'na gezi düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde 32 öğrenci için Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'ne gezi düzenlendi.

Sivas Valiliği organizesinde düzenlenen gezi kapsamında ilçedeki 32 öğrenci Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'ne uğurlandı.

Şarkışla Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi önünde düzenlenen uğurlama programında konuşan Kaymakam Akif Pektaş, amaçlarının Sivas'ın ve bölgenin simgesi haline gelen Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'ni öğrencilere tanıtmak olduğunu ifade etti.

Öğrencilere keyifli günler geçirmelerini temenni eden Pektaş, "Kayak merkezini öğrencilerimize tanıtarak onların moral ve motivasyonu ile derslerindeki başarıyı artırmak istiyoruz." dedi.

Uğurlama programına Şarkışla Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, Milli Eğitim Şube Müdürleri Murat Kalkan, Saffet Uzun ve öğrenci velileri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.