Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için mevlit okutuldu

KIRIKKALE (AA) - Rize'de makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düşen Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için Kırıkkale'de mevlit okutuldu.Merkez Nur Cami ve Külliyesi'nde gerçekleştirilen mevlit programına, Kırıkkale...

27 Aralık 2018 Perşembe 13:55
Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için mevlit okutuldu

KIRIKKALE (AA) - Rize'de makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düşen Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için Kırıkkale'de mevlit okutuldu.

Merkez Nur Cami ve Külliyesi'nde gerçekleştirilen mevlit programına, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Ayhan Vural, emniyet teşkilatı, Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Mevlit programında Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu, şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ve tüm şehitler için dua edildi.

Cami çıkışında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından cemaate lokum ikram edildi.

İl Emniyet Müdürü Çorumlu, mevlit programının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için 50 hatim indirildiğini belirterek, bugün de mevlit okutulduğunu söyledi.

Programa, bürokrasinin, emniyet teşkilatının ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiğini ifade eden Çorumlu, bugün dualar ettiklerini ve kendisini unutmayacaklarını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.