Sel bölgesindeki çalışmalara Çankırı'dan katılanlara teşekkür belgesi verildi

ÇANKIRI (AA) - Kastamonu'daki sel felaketinin ardından yapılan çalışmalara Çankırı'dan katılan 14 kişiye, teşekkür belgesi verildi.Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, sel bölgesinde görev alan İl Özel İdaresi personelini makamında...

05 Ekim 2021 Salı 11:05
Sel bölgesindeki çalışmalara Çankırı'dan katılanlara teşekkür belgesi verildi

ÇANKIRI (AA) - Kastamonu'daki sel felaketinin ardından yapılan çalışmalara Çankırı'dan katılan 14 kişiye, teşekkür belgesi verildi.

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, sel bölgesinde görev alan İl Özel İdaresi personelini makamında kabul etti.

Ayaz, bölgede şoför ve operatör olarak çalışan 14 personele, selin yaralarını sarma, hafriyat kaldırma ve temizlik konularında gösterdikleri üstün gayret nedeniyle teşekkür belgesi verdi.

İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çıbık ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız'ın da katıldığı ödül töreninde Vali Ayaz, personele ayrı ayrı teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.