Seydişehir'de Açık Hava Sinema Günleri sona erdi

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi tarafından 15-21 Ağustos'ta Milli İrade Meydanında düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri, "Kesişme; İyi Ki Varsın Eren" filmi ile sona erdi. Vatandaşlar tarafından yoğun ilginin gösterildiği...

22 Ağustos 2022 Pazartesi 10:45
Seydişehir'de Açık Hava Sinema Günleri sona erdi

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi tarafından 15-21 Ağustos'ta Milli İrade Meydanında düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri, "Kesişme; İyi Ki Varsın Eren" filmi ile sona erdi.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilginin gösterildiği açık hava sineması etkinliğinde "Gladiyatör", "Beyaz Balina", "Çiçek Abbas", "Cennetin Krallığı", "Cesur", "Ters Yüz" ve "Kesişme; İyi Ki Varsın Eren" filmleri bir hafta boyunca vatandaşların izlemine sunuldu.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Kültürel ve sosyal etkinliklerimizle sizlerin sosyal hayatına dokunmayı, sizlerle bir arada olmayı amaçlıyor, birlik ve beraberliğimize katkı sağlıyoruz. Sinemanın insanları birleştiren, bir araya getiren bir araç olduğuna inanıyorum. Hem bu kültürü yaşatmak hem de sizlerin sosyal hayatına dokunmak amacıyla açık hava sineması etkinliğini sizlerle buluşturduk." dedi.​​​​​​​

Anahtar Kelimeler:
Seydişehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.