Seydişehir'de canlı hayvan pazarı açıldı

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesine ait canlı hayvan pazarı açıldı.Belediye Başkan Mehmet Tutal, meclis üyeleriyle pazara gelen vatandaşları ziyaret etti.Tutal, Kurban Bayramı'nın, sadece bir ibadet değil, aynı zamanda merhamet ve rahmet...

08 Temmuz 2022 Cuma 16:19
Seydişehir'de canlı hayvan pazarı açıldı

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesine ait canlı hayvan pazarı açıldı.

Belediye Başkan Mehmet Tutal, meclis üyeleriyle pazara gelen vatandaşları ziyaret etti.

Tutal, Kurban Bayramı'nın, sadece bir ibadet değil, aynı zamanda merhamet ve rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun en üstlere çıktığı önemli günler olduğunu belirtti.

Bugün de birlik, beraberlik ve dayanışma içinde canlı hayvan pazarının açılışını dualarla yaptıklarını aktaran Tutal, şunları kaydetti:

"Şimdiden tüm satıcılarımıza helalinden bol kazançlar diliyor, alıcı kardeşlerimize kurbanlıklarının hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyor, bayramınızı tebrik ediyorum. Bayramda kesimhane aktif olarak çalışacak. Veterinerlik hizmeti verilip, görevli veteriner tarafından kurbanlıkların gebelik kontrolleri yapılacak."

Açılışa, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, İlçe Müftüsü Adem Bebek, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu başkanları, belediye birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı

Anahtar Kelimeler:
HayvanPazarSeydişehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.