Seydişehir'de çocuk festivali başlıyor

KONYA ( AA ) - Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen "3. Çocuk Festivali" 2 Şubat Çarşamba günü başlayacak.Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenecek olan yarışmaların, oyunların, çeşitli etkinliklerin ve atölye çalışmalarının...

31 Ocak 2022 Pazartesi 15:29
Seydişehir'de çocuk festivali başlıyor

KONYA ( AA ) - Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen "3. Çocuk Festivali" 2 Şubat Çarşamba günü başlayacak.

Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenecek olan yarışmaların, oyunların, çeşitli etkinliklerin ve atölye çalışmalarının yer aldığı festival, 5 gün sürecek.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı yazılı açıklamada, geleneksel olarak her yıl sömestr tatilinde gerçekleştirilen festivale tüm çocukları davet etti.

Bu yıl yeniden düzenlenen festivalin daha dolu ve eğlenceli geçeceğini belirten Tutal, şunları kaydetti:

"Sürpriz hediyelerimiz ve ikramlarımız olacak. Festivalimizde ebru sanat atölyesi, sıfır atık atölyesi, çömlek sanatı atölyesi ile mas güreşi, satranç, mangala, matrak, mini basketbol, dev jenga oyunları, sek sek yarışmaları gibi birçok etkinlik düzenlenecek. Festivalimize katılmak isteyen çocuklarımız ve hemşerilerimiz için de her gün iki saat arayla gidiş ve dönüş olmak üzere Milli İrade Meyda servis aracımız hazır bulunacaktır."​​​​​​​

Anahtar Kelimeler:
Seydişehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.