Seydişehir'de kalkınma şöleni yapılacak

KONYA (AA) - Seydişehir Kalkınma Şöleni'nin ikincisi 10-15 Ağustos tarihleri arasında Kuğulu mesire alanında düzenlenecek.Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada, şölen boyunca Seydişehir'in tanıtımı yapılırken, birbirinden...

23 Temmuz 2018 Pazartesi 12:29
Seydişehir'de kalkınma şöleni yapılacak

KONYA (AA) - Seydişehir Kalkınma Şöleni'nin ikincisi 10-15 Ağustos tarihleri arasında Kuğulu mesire alanında düzenlenecek.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada, şölen boyunca Seydişehir'in tanıtımı yapılırken, birbirinden ünlü sanatçıların Seydişehirlilerle buluşacağını kaydetti.

Şölene geçen yıl birçok ilden 150 firmanın katıldığını belirten Tutal, bu yıl ikincisi düzenlenecek şölenin 6 gün süreceğini dile getirdi.

Tutal, şölen programı hakkında ise şu bilgileri verdi:

"Şölende yarışmalar, animasyon ve folklor gösterileri ve sevilen sanatçıların konserleri olacak. Kalkınma şöleni kapsamında Esat Kabaklı, İsmail Altunsaray, Uğur Işılak, Hüseyin Kağıt ve Grup İmera sahne alacak. Yöresel ürünlerin sergileneceği stantlarda leblebi, karpuz ve çilek yarışmaları yapılacak."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.