Seydişehir'de sıcak asfalt çalışması

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi, mahallelerde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alaylar Mahallesi caddelerindeki 4 kilometrelik yol ağında asfaltlama çalışmasına başladı. Programları dahilinde...

11 Temmuz 2018 Çarşamba 13:07
Seydişehir'de sıcak asfalt çalışması

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi, mahallelerde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alaylar Mahallesi caddelerindeki 4 kilometrelik yol ağında asfaltlama çalışmasına başladı.

Programları dahilinde sıcak asfalt serdiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl ilçe sınırları içerisinde sıcak asfaltla tanışmamış mahalle bırakmayacaklarını dile getirdi.

Asfalt hizmetlerine ara vermeden devam ettiklerini kaydeden Tutal, şöyle konuştu:

"Belediye olarak asfaltlama hizmeti konusunda 4 yıldır canla başla çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın bunda zerre kadar şüphesi olmasın. İhtiyaç olan her yere asfalt hizmetini götürmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın trafikte rahat etmesi ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için asfaltlama çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyoruz. İlçemizi modern bir görünüme kavuşturacağız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.