Seydişehir'de yem bulamakta zorlanan kuşlar için doğaya yem bırakıldı

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri olumsuz hava şartları nedeniyle Alacabel mevki, Giden Gelmez Dağları ile Taraşçı ve Gökçehüyük bölgelerinde doğaya yem bıraktı.Son günlerde etkili...

09 Şubat 2022 Çarşamba 16:43
Seydişehir'de yem bulamakta zorlanan kuşlar için doğaya yem bırakıldı

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri olumsuz hava şartları nedeniyle Alacabel mevki, Giden Gelmez Dağları ile Taraşçı ve Gökçehüyük bölgelerinde doğaya yem bıraktı.

Son günlerde etkili kar yağışı ve soğukların hayatı olumsuz etkilemesi ile birlikte kuşların yiyecek bulmakta zorlanması nedeniyle, ekipler doğaya 6 ton kuş yemi bıraktı.

Yetkililerden alınan bilgiye göre, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri hava şartlarının olumsuz etkisinin ortadan kalkacağı döneme kadar doğa yem bırakmaya devam edecekler.



Anahtar Kelimeler:
Seydişehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.