Seydişehir'den kısa kısa

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesince düzenlenen "Başkanlık Voleybol Turnuvası"nın ödül töreni yapıldı.Atatürk Spor Salonu'nda 9 takımın katıldığı turnuvayı, Akçalar Spor Voleybol takımı kazandı.Seydişehir Belediye Başkanı...

28 Haziran 2022 Salı 12:52
Seydişehir'den kısa kısa

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesince düzenlenen "Başkanlık Voleybol Turnuvası"nın ödül töreni yapıldı.

Atatürk Spor Salonu'nda 9 takımın katıldığı turnuvayı, Akçalar Spor Voleybol takımı kazandı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ödül töreninde, dostluğun kazandığını turnuvayı ilerleyen yıllarda da devam ettireceklerini belirtti.

Törende, turnuvada dereceye giren takımlara ödülleri ve hediyelerinin verilmesinin ardından sona erdi.

- Seydişehir'deki turnuvada lösemi hastalarına destek pankartı açıldı

Seydişehir Beledisinin düzenlediği futbol turnuvasında lösemi hastalarına destek için futbolcular, pankartla sahaya çıktı.

Atatürk Spor Salonu'ndaki çim sahada Ortakaraören sporlu futbolcular, rakipleri Test Makine Spor karşısında lösemi hastalarına destek olmak ve kök hücre bağışına dikkati çekmek için pankartla sahaya çıktı.

Futbolcuların açtığı pankart, tribündeki sporseverlerden alkış aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.