Seydişehir'den kısa kısa

KONYA (AA) - Seydişehir İlçe Müftülüğüne bağlı camilerde ve Kur'an kurslarında öğrenim gören öğrenciler arasında futbol turnuvası düzenlendi.Kapalı Spor Salonu yanında bulunan çim sahadaki turnuva İlçe Müftüsü Adem Bebek'in...

09 Ağustos 2022 Salı 14:05
Seydişehir'den kısa kısa

KONYA (AA) - Seydişehir İlçe Müftülüğüne bağlı camilerde ve Kur'an kurslarında öğrenim gören öğrenciler arasında futbol turnuvası düzenlendi.

Kapalı Spor Salonu yanında bulunan çim sahadaki turnuva İlçe Müftüsü Adem Bebek'in vuruşuyla başladı.

İlçedeki tüm kuran kurslarına yönelik olarak yapılan organizasyona, yaklaşık 22 takımın katıldığını kaydeden Bebek, "İlçemizdeki yaz Kur'an kurslarında eğitim gören çocuklarımıza yönelik dostluk ve kardeşlik futbol turnuvası yapıyoruz. Gençlerimizin fiziksel ve zihinsel anlamda gelişmesine katkı sağlamak amacı ile aktivitelerimiz devam edecek." ifadelerini kullandı.

- Seydişehir'de otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı

Mehmet Ali Bağcıvan yönetimindeki 42 ZT 269 plakalı otomobille, Suriye uyruklu Muhammed Neddaf idaresindeki elektrikli bisiklet, Necati Kalaycıoğlu Caddesinde çarpıştı. Kazada bisiklet sürücüsü yaralandı.

Yaralı, Seydişehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Anahtar Kelimeler:
Seydişehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.