SGK Ankara İl Müdürlüğüne atanan Hasgül için uğurlama töreni düzenlendi

KAYSERİ (AA) - Ankara Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğüne getirilen Hacı Ali Hasgül için uğurlama töreni düzenlendi.SGK Kayseri İl Müdürlüğünde Hasgül için düzenlenen törene Kayseri İl Müdürü olarak atanan Ahmet Hamdi Güney...

21 Ocak 2022 Cuma 17:19
SGK Ankara İl Müdürlüğüne atanan Hasgül için uğurlama töreni düzenlendi

KAYSERİ (AA) - Ankara Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğüne getirilen Hacı Ali Hasgül için uğurlama töreni düzenlendi.

SGK Kayseri İl Müdürlüğünde Hasgül için düzenlenen törene Kayseri İl Müdürü olarak atanan Ahmet Hamdi Güney ve kurum çalışanları katıldı.

Görevi devralan Güney, Hasgül'e plaket takdim etti. Hasgül, 6 yıldır Kayseri'de görev yaptığını ve başarılı bir süreç geçirdiklerini söyledi.

Bundan sonraki dönemde de Ankara'da hizmet etmeye devam edeceğini ve Kayseri'yi en iyi şekilde orada temsil edeceğini belirten Hasgül, uzun süre beraber çalıştıkları Güney'e ve çalışma arkadaşlarına başarı diledi.

Konuşmaların ardından Hasgül, kurum çalışanları tarafından Ankara'ya uğurlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.