SGK'dan Kayseri Şeker'e teşekkür belgesi

KAYSERİ (AA) - Sosyal Güvenlik Kurumu Kayseri İl Müdürlüğü, son 10 yılda primlerini düzenli ödeyen ve borcu olmayan Kayseri Şeker Fabrikası AŞ'ye teşekkür belgesi verdi.Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, teşekkür belgesini...

21 Mayıs 2021 Cuma 16:36
SGK'dan Kayseri Şeker'e  teşekkür belgesi

KAYSERİ (AA) - Sosyal Güvenlik Kurumu Kayseri İl Müdürlüğü, son 10 yılda primlerini düzenli ödeyen ve borcu olmayan Kayseri Şeker Fabrikası AŞ'ye teşekkür belgesi verdi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, teşekkür belgesini SGK Kayseri İl Müdürü Hacı Ali Hasgül, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'ı ziyaret ederek verdi.

Akay, Kayseri Şeker'in 3 fabrikasıyla faaliyet gösterdiği illerde, istihdama en fazla katkı sağlayan kuruluşların başında geldiğini belirtti.

İstihdama katkı sağlamanın yanı sıra devlete karşı yükümlülüklerini de yerine getirdiklerini dile getiren Akay, "Bu belgeyi şerefle kabul ediyoruz. Ben başta Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanımıza teveccühlerinden dolayı, Kayseri Şeker adına çok teşekkür ediyorum. Kayseri Şeker, kurumlara borcu olmadan son 10 yıldır, hem vergi dairelerine hem de Sosyal Güvenlik Kurumu'na prim borçlarını 1 gün dahi geciktirmeden ödeyen büyük bir kuruluştur. Şirketimiz bundan dolayı da hiçbir cezayı müeyyide ile muhatap olmamıştır." ifadelerini kullandı.







Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.