Sivas Belediye Başkanı Bilgin 2020'yi değerlendirdi

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, 2020 yılı çalışmalarını değerlendirdi.Bilgin, Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında 2020 yılında belediyenin yaptığı çalışmaları anlattı.Şehrin...

31 Aralık 2020 Perşembe 16:33
Sivas Belediye Başkanı Bilgin 2020'yi değerlendirdi

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, 2020 yılı çalışmalarını değerlendirdi.

Bilgin, Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında 2020 yılında belediyenin yaptığı çalışmaları anlattı.

Şehrin yönetiminde ortak akla önem verdiklerini aktaran Bilgin, "2020 yılı farklı bir dönem oldu. Sonuçta hayat devam ediyor. Bizler de milletimizin bize verdiği emanete sahip çıkarak bu şehre hep birlikte hizmet ediyoruz. Hizmet süremiz boyunca Sivas'ın yönetim biçimi açısından belediyenin iç dinamikleri olmak üzere şehirdeki tüm siyasilerimiz, valimiz, tüm kamu kurum ve kuruluşları, STK'larla birlikte şehri ortak bir akılla ortak bir hedefle, istişare kültürüyle hizmet etmeye gayret ediyoruz." dedi.

Görev süresince sosyal belediyeciliği öne alarak çalışmalara devam ettiklerini belirten Bilgin, "Temel hedefimiz şehirde belediyenin olmadığı hiçbir alanın, hiçbir yerin olmamasıydı. Bu noktada ortak akıl ve istişareyi esas alarak şehrin gelişeceği yönü ortak akılla belirledik. Ankara'dan aldığımız maddi ve manevi güçle önümüzdeki dönemde de bu çalışmalara devam edeceğiz." dedi.

Basın toplantısına Belediye Başkan Yardımcıları Levent Olgun, Ahmet Duman, Necmettin Yılmaz, Kayhan Işık ve Bekir Sıddık Eminoğlu da katıldı.

Anahtar Kelimeler:
SivasHilmi Bilgin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.